je selecteerde

Apple iPhone 5s (iOS 9) Apple iPhone 5s (iOS 9)

kies ander toestel

Apple iPhone 5s (iOS 9) apps hollandsnieuwe app gebruiken

Apple iPhone 5s (iOS 9)
Apple iPhone 5s (iOS 9) - apps - hollandsnieuwe app gebruiken - stap 1
* De hollandsnieuwe applicatie dient in de App Store gedownload te worden. * Kies *Volgende* voor instructies hoe de Apple iPhone 5s iOS 9 in te stellen. * Let op: Om de hollandsnieuwe applicatie in te kunnen stellen, is een hollandsnieuwe account nodig.
Apple iPhone 5s (iOS 9) - apps - hollandsnieuwe app gebruiken - stap 2
* Ga naar het Startscherm. * Kies *hollandsnie...*
Apple iPhone 5s (iOS 9) - apps - hollandsnieuwe app gebruiken - stap 3
* Kies *emailadres* en voer je e-mailadres in. * Kies *wachtwoord* en voer je wachtwoord in.
Apple iPhone 5s (iOS 9) - apps - hollandsnieuwe app gebruiken - stap 4
* Kies *INLOGGEN*. * Als er een melding verschijnt dat de gegevens niet kloppen, controleer de gegevens en kies *INLOGGEN*.
Apple iPhone 5s (iOS 9) - apps - hollandsnieuwe app gebruiken - stap 5
* Dit is de overzichtspagina van de applicatie. Op deze pagina kun je per aansluiting informatie vinden over bijvoorbeeld: * Je mobiele telefoonnummer * Jouw (persoonlijke) label * Resterend tegoed * Aanvang volgende periode * Deze pagina biedt ook de mogelijkheid om uit te loggen.
Apple iPhone 5s (iOS 9) - apps - hollandsnieuwe app gebruiken - stap 6
* Dit is de tegoed pagina van de applicatie. Op deze pagina kun je voor de gekozen aansluiting informatie vinden over: * Resterend tegoed * Resterend aantal dagen dat het tegoed geldig is * Met de schakelaar onder de verbruiksstatus kun je het tegoed laten tonen in units of in euro's.
Apple iPhone 5s (iOS 9) - apps - hollandsnieuwe app gebruiken - stap 7
* Dit is de tegoed pagina van de applicatie. Op deze pagina kun je voor de gekozen aansluiting informatie vinden over: * Resterend generiek tegoed * Resterend tegoed van data-/smsbundel * Met de schakelaar onder de verbruiksstatus kun je het tegoed laten tonen in units of in euro's. * Kies *TOON MEER*.
Apple iPhone 5s (iOS 9) - apps - hollandsnieuwe app gebruiken - stap 8
* Dit is de tegoed details pagina van de applicatie. Op deze pagina kun je voor de gekozen aansluiting informatie vinden over: * Resterend tegoed * Geldigheid van resterend tegoed * Kies *TOON MINDER* om de tegoed details te sluiten.
Apple iPhone 5s (iOS 9) - apps - hollandsnieuwe app gebruiken - stap 9
* Kies *abonnement*.
Apple iPhone 5s (iOS 9) - apps - hollandsnieuwe app gebruiken - stap 10
* Dit is de abonnement pagina van de applicatie. Op deze pagina kun je informatie vinden over: * Contractduur * Einddatum contract * Wanneer een verlenging mogelijk is * Huidige Sim Only bundel * Evt. data-/smsbundel * Bij *abonnement wijzigen?* vind je informatie over inlife abonnementswijzigingen en een link om een aanvraag in te dienen.
Apple iPhone 5s (iOS 9) - apps - hollandsnieuwe app gebruiken - stap 11
* Kies *instellingen*.
Apple iPhone 5s (iOS 9) - apps - hollandsnieuwe app gebruiken - stap 12
* Dit is de instellingen pagina van de applicatie. Op deze pagina kun je informatie vinden over: * Online opwaarderen via iDEAL * Automatisch (Low Balance) opwaarderen * Via sms opwaarderen * Kies *automatisch*.
Apple iPhone 5s (iOS 9) - apps - hollandsnieuwe app gebruiken - stap 13
* Dit is de instellingen pagina voor het automatisch opwaarderen bij tegoed onder de €3,00 (Low Balance). Op deze pagina kun je: * Automatisch opwaarderen in- of uitschakelen * Opwaardeerbedrag kiezen bij automatisch opwaarderen * Kies *Terug*.
Apple iPhone 5s (iOS 9) - apps - hollandsnieuwe app gebruiken - stap 14
* Kies *via sms*.
Apple iPhone 5s (iOS 9) - apps - hollandsnieuwe app gebruiken - stap 15
* Dit is de instellingen pagina voor het automatisch opwaarderen via sms. Op deze pagina kun je: * Opwaarderen via sms in- of uitschakelen * Keer terug naar het Startscherm.
vorige stap 1 van 15 volgende