je selecteerde

HTC One Mini e-mail probleem oplossen

HTC One Mini - e-mail - probleem oplossen - stap 1

stap 1 - internet automatisch instellen

* Voor e-mailgebruik is een internetverbinding nodig. Ga zonodig naar internet automatisch instellen voor het activeren van internet op de HTC One Mini. * Werkt internet niet? (probeer bijvoorbeeld http://www.google.nl) Ga verder met stap 2. * Werkt internet wel? Ga verder met stap 3.
HTC One Mini - e-mail - probleem oplossen - stap 2

stap 2 - internet handmatig instellen

* Het kan zijn dat er geen automatische instellingen voor de HTC One Mini beschikbaar zijn of dat er een ander probleem is. Ga dan naar internet handmatig instellen voor het controleren van de instellingen. * Werkt internet nog niet? Kijk dan bij de meest gestelde vragen. * Werkt internet nu wel? Ga verder met stap 3.
HTC One Mini - e-mail - probleem oplossen - stap 3

stap 3 - e-mail instellen

* Voor e-mailgebruik is een account nodig bij [[sp_email_provider]] of een andere provider en de bijbehorende POP3- en SMTP-inloggegevens. * Ga naar e-mail handmatig instellen voor stap-voor-stap instructies. E-mail van je bedrijf of organisatie kan vaak beter door de IT-afdeling worden ingesteld. * E-mail instellen gelukt? Ga verder met stap 4.
HTC One Mini - e-mail - probleem oplossen - stap 4

stap 4 - e-mail versturen

* E-mailen met een HTC One MiniĀ is vergelijkbaar met het gebruik van bijvoorbeeld Outlook, Hotmail of Gmail op een personal computer. Sommige functies zijn echter anders, ga naar e-mail hoe te versturen voor instructies. * Probleem nog niet opgelost? Kijk dan bij de meest gestelde vragen, raadpleeg de gebruiksaanwijzing, of neem contact op met klantenservice.
vorige stap 1 van 4 volgende