je selecteerde

LG P940 PRADA phone by LG e-mail probleem oplossen

LG P940 PRADA phone by LG - e-mail - probleem oplossen - stap 1

stap 1 - internet automatisch instellen

* Voor e-mailgebruik is een internetverbinding nodig. Ga zonodig naar internet automatisch instellen voor het activeren van internet op de PRADA phone by LG. * Werkt internet niet? (probeer bijvoorbeeld http://www.google.nl) Ga verder met stap 2. * Werkt internet wel? Ga verder met stap 3.
LG P940 PRADA phone by LG - e-mail - probleem oplossen - stap 2

stap 2 - internet handmatig instellen

* Het kan zijn dat er geen automatische instellingen voor de PRADA phone by LG beschikbaar zijn of dat er een ander probleem is. Ga dan naar internet handmatig instellen voor het controleren van de instellingen. * Werkt internet nog niet? Kijk dan bij de meest gestelde vragen. * Werkt internet nu wel? Ga verder met stap 3.
LG P940 PRADA phone by LG - e-mail - probleem oplossen - stap 3

stap 3 - e-mail instellen

* Voor e-mailgebruik is een account nodig bij [[sp_email_provider]] of een andere provider en de bijbehorende POP3- en SMTP-inloggegevens. * Ga naar e-mail handmatig instellen voor stap-voor-stap instructies. E-mail van je bedrijf of organisatie kan vaak beter door de IT-afdeling worden ingesteld. * E-mail instellen gelukt? Ga verder met stap 4.
LG P940 PRADA phone by LG - e-mail - probleem oplossen - stap 4

stap 4 - e-mail versturen

* E-mailen met een PRADA phone by LGĀ is vergelijkbaar met het gebruik van bijvoorbeeld Outlook, Hotmail of Gmail op een personal computer. Sommige functies zijn echter anders, ga naar e-mail hoe te versturen voor instructies. * Probleem nog niet opgelost? Kijk dan bij de meest gestelde vragen, raadpleeg de gebruiksaanwijzing, of neem contact op met klantenservice.
vorige stap 1 van 4 volgende